Друга лига Север 2022.

Koначна табела - одиграног 10. колa

Ред.Боћарски клубБод.Поени
(осв.)
Поени
(изг.)
Поени
(раз.)
Пунти
(осв.)
Пунти
(изг.)
Пунти
(раз.)
Поб.ПоразНереш.Одиг.
1. Далматинац21674522523428957108
2.Војводина18724032569490796208
3.Риђица95458-4505527-223508
4.Фокс64666-20414492-782608
5.Станишић64171-30426500-742608